Podcast Laten Maken?

Podcasts zijn razend populair en het ideale medium voor ondernemers, bedrijven en merken om in contact te komen met het publiek. Brul Media produceert podcasts van radio-waardige audiokwaliteit voor bedrijven en ondernemers met een goed verhaal. Inclusief presentatie, regie, montage en distributie.

(Voorbeeld)

De kracht van een goede podcast

Podcasts worden vooral tijdens het autorijden, sporten, thuiswerken of in de vrije tijd beluisterd met als voordeel dat de aandacht lang vast kan worden gehouden.

In een podcast ben je vrij om te bespreken wat je wilt. Je mag je eigen ongezouten mening geven en reclame maken voor wie of wat je wilt.

De podcast moet natuurlijk wel voldoen aan een aantal voorwaarden omdat de luisteraar in de meeste gevallen een koptelefoon draagt waardoor het gesprek intens wordt ervaren.

Een goede podcast heeft dan ook een uitmuntende audio kwaliteit, een goed verhaal met een duidelijke structuur en zorgt dat de luisteraar zich aangesproken voelt.

Het is zinvol om je podcasts te voorzien van een sterke commerciële visual of voorafbeelding met daarop een duidelijke boodschap en CTA om te zorgen dat jouw podcast er tussenuit springt.

Pas op met muziek en geluidseffecten die je misschien zelf aandraagt. Zonder de toestemming van de betreffende auteur mag je niet zomaar iets publiceren. Ik zorg zelf altijd voor rechtenvrije muziek en geluidseffecten.