Commercial laten maken?

Zoek je iemand die snel & voordelig commercials voor je kan maken? Voor social media posts, als preroll in advertising campagnes én voor TV. Voor elk project en budget heb ik het juiste antwoord. Doe vandaag nog een commercial aanvraag!

Binnen 24 uur een gratis offerte
Helder geformuleerd
100% vrijblijvend

Snackable commercials zetten jouw bedrijf in de spotlight!

Stiekem kijken we allemaal commercials. Maar we zijn selectief. We onthouden alleen de leuke, bijzondere of juist de vervelende. Je kunt vast meer dan 10 commercials op noemen die je bij zijn gebleven.

Commercials zijn er in diverse soorten en maten. Als preroll van een Youtube video. Als onderdeel van een campagne op social media. Of als reclameboodschap op de dagelijkse tv.

In welke vorm dan ook, commercials zijn krachtige marketingtools. Een goede commercial is snackable, versterkt je merk, houdt je top-of-mind bij je publiek en brengt de mensen op de hoogte van jouw te gekke bedrijf, merk, product of dienst.

Een goede commercial raakt en ik maak ze.

wordpress woocommerce video fotografie marketing media Brul

Ik produceer graag jouw commercial!

Ik ben een echte vakidioot in content marketing die echt ver gaat voor zijn klanten.
Gewoon, omdat ik er net zoveel plezier aan beleef als jij.
Omdat ik graag met mijn klanten bezig ben.

Ik ga samen met je zitten voor een uitgebreide pre-productie (voorbereiding) en kom met creatieve suggesties voor je commercial. Ik werk je commercial uit naar een kant en klaar script waar we allebei blij van worden.

Ik neem de commercial compleet zelf op met behulp van te gekke audio en video apparatuur en neem zelfs de editing & montage voor mijn rekening.

En als er gepresenteerd een voice over ingesproken moet worden…nou, dan doen we dat toch gewoon? Samen of ik alleen, zeg het maar!

Mochten er externe modellen, specifieke locaties en additionele stemmen benodigd zijn dan raadpleeg ik graag mijn database en zorg dat je de scherpste offerte krijgt om je commercial te realiseren.

Alles om jou een succesvolle commercial te bezorgen!

Preproductie

Het doorspreken en in kaart brengen van al je wensen en eisen. Het bepalen van alle benodigdheden en het opstellen van een sluitende offerte.

Concepting

Na de preproductie begint het brainstormen naar jouw ideale commercial. Op basis van input van beide kanten komen we tot een gaaf idee!

To script or…

…not to script? That’s the question. Gaan we voor shots geschoten uit de losse pols waarover we een verhaal creëren of gaan we voor een echt script. Duurt iets langer maar is meestal mooier!

Shootdag!

De dag waarop alle beelden worden geschoten. Met behulp van het script stel ik een shootlist op om de maximale efficiency op de shootdag te bewaken. Zodat jij je kosten en ik mijn tijd laag kan houden.

Montage & editing

Het meet tijdrovende deel van de productie. In dit proces selecteer ik alle beelden. Zet ik ze in de juiste volgorde. Bewaak ik de duur van de video. Zorg ik voor verpletterende colorgrading en vette audio.

Inzet en verspreiding

Gaan we voor een commercial op Youtube? Op Facebook? Op LinkedIn? Een mailing? TV? Zeg het maar! Ik help je met de verspreiding van je video in de juiste doelgroep via de juiste kanalen!

Doe een terugbelverzoek!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Vul je gegevens in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Gratis en vrijblijvend!